Hintetråd om hva vi pønsker på

Halve moroa med Operasjon Julegave – er å finne ut alt man kan om mottakeren og pønske ut en passende gave. Den andre halvparten er gjettingen etterpå på hvem som var ens julenisse.

Til del to tenkte jeg vi kunne hinte litt om hva vi pønsker på. Naturligvis uten å avsløre akkurat hva gaven er eller hvem mottakeren er, men legge igjen noen spor som kan gi noen hint når julaften er her og operasjonsgavene er pakket opp.

Vist 2490 ganger. Følges av 48 personer.

Kommentarer

Viser kun siste 30 kommentarer — vis alle 173 kommentarer

I morgen skal jeg sette meg ned og høre på cd`n jeg fikk, og kose meg med sjokoladen. Gleder meg. Tusen takk, navnesøster Heidi:) Tror jeg.

god jul i stua, søster! cd’n er ikke fra meg, men kanskje det er flere her som er smykket med navn etter filmen om den rødkinnede eplefriske piken fra Tyrol :)

Eg fekk – ein smakfull opplevelse fra Fredrikstad,tusen takk til Origonissen:-))

Tusen takk til Origonissen min :) Kjempeflott gave, som inkluderte min favorittsjokolade og utrolig stilige pinner jeg kan nyte min sushi maki med :) Var sååå hyggelig å komme tilbake fra julefeiring med familie, og oppdage pakken i posten!

Dette skal jeg være med på neste år også :)

Tusen takk for nydelig gavebok! Hjerte som luktar godt er også kjekt å få…..!

Er litt lei meg for at gavemottaker ikke har uttrykt noen reaksjon i år, det gjorde ikke mottaker-personen min i fjor heller. Ingen av dem virker særlig aktive her inne, men det er jo ikke jeg heller. Enda et hint til vedkommende er at jeg iallfall gav en hard pakke og skrev et brev av anstendig lengde til.

Jeg har heller ikke sett snurten av mitt “offer”, men satser på at hun ble fornøyd likevel :) Har ikke funnet ut av min giver, men jeg er veeeldig glad for årets gave! :D

Hurra – i dag var det pakke i posten! En artig, tankefull poesibok (lurer på om min giver kjenner forfatteren siden de er fra samme strøk…), og herlige rosa pepperrmyntesjokoladedrops. Og en god pakke te. Det var jammen noe å vente på til romjulen! Takk, ukjente giver :)

Hei, du som er nissen min og som sendte meg den flotte lua, hvor i alle dager er hintene mine? Jeg begynner å bli redd for at det er jeg som er blind for det åpenbare. Jeg aner ikke hvem du er!

Jeg lurer på om motakeren av min gave er bortreist, – eller så falt den ikke i smak….
- Jeg håper det første…. – Da stemmer det liksom :)))

Vet ikke hvem som sendte meg noe, men jeg takket for det i den andre tråden :)

Jeg ville også likt skikkelig godt om mottakeren min ville si noen ord om gaven sin og prøvd å pønske på avsender. Kanskje et nyhetsbrev som oppfordrer alle som ikke har fortalt noe om avsendte eller mottatte gaver til å ta seg en tur hit?

Nyheitsbrev skal bli! Skal berre nett feire eit nytt år med nye muligheiter og upløyd mark først. Og for all del, ikkje gløm den vesle sutretråden som nettopp er for litt klaging (slik at hintetråd er den positive tråden om hinting som vi likar så godt). Også flott med ein sutretråd for å samle alle gode innspel og få ein diskusjon rundt korleis det eventuelt kan bli bedre. Så kom igjen! Ta turen inn i sutretråden (det er hyggeleg der også faktisk!).

Til ukjent origo-nisse; tusen takk for den flotte gaven. Ihvertfall visste vedkommende hvem hun (tror det er en hun) sendte til. Svært grundig også. Jeg gleder meg veldig til å høre på lydboken, og kjeksene er allerede spist opp:-)) Jeg syntes det var veldig morsomt å åpne pakken, og hele familien fulgte ivrig med.
Min mottaker har nok ikke fått så klare hint, men så er jeg nybegynner her og var nok veeeldig vag. Men det skulle ihvertfall stå noe om at produktet var lokalt, og hvis man da googler produktet, så havner man ihvertfall i en by, og utenfor den byen… Min mottaker virket ung, “kul” og aktiv, og kaldt blir det jo her til lands!
Selv aner jeg ikke hvem nissen min er, men så har jeg ikke søkt så veldig, heller. Vestlandsnisse med sans for magi og reiser til fjerne strøk…hmmm..

Har tvitretakket min nisse, Sesilie Halland, for kjempefin gave, og glemte egentlig denne hintetråden helt. Sorry, TTW! Litt tilfeldige hints du fikk, egentlig. Fikk låne en konvolutt på jobben (Nasjonalbiblioteket) av en kollega. Det hjalp nok lite. Håper uansett at boka falt i smak!

Jeg har helt glemt denne siden da jeg ikke er fast bruker…beklager det. Heidi Steen du gjettet riktig, det var jeg som var din hemmelige nettnisse .) Håper gaven fallt i smak, det er ikke så let å kjøpe noe til fremmende.
Jeg selv har opplevd å få 2 pakker av nettnissen, men har ikke klart å finne ut hvem det er, så det hadde jo vært fint om de ga lyd fra seg :) Jeg fikk den siste boka av Twlight-serien (helt supert siden jeg elsker de bøkene), også fikk jeg et rødt skjerf (som jeg bruker i dag) passet helt supert til den nye jakken min. Så tusen takk mine hemmelige nettnisser for fine gaver. :))

Marit Solberg Rustad, det er du som er nissen min! Er det? Tusen takk for lua i så fall, jeg liker den kjempegodt og har brukt den masse allerede!

Siden offeret mitt beveger seg i sonen nå, passer jeg på å legge ut et siste hint. Den varmende delen i gaven fra meg er laget fordi jeg ser av profilbildet hennes at hun kler noe hvitt og loddent opp mot ansiktet.

Jaså, så det var deg, Kathrine. Tuuuuusen takk!!

Ah, endelig avslørt! Så deilig. Hyggelig at det falt i smak :)

Min gavemottager ble kanskje skuffet da innholdet i den store esken ikke var det man skulle tro?
Min gave har jeg ikke klart å finne avsender til, er det ikke deg, Frederic L.G.?

Hei Petra,

Neida det tror jeg ikke, jag fikk min gave før jul, jeg fikk en fin bon om Odyseen, en flott kort og en dumle,,,men ikke klart å finne ut hvem som sendte den.

Jeg har vært opp og ned på denne siden og på julegave tråden men ikke klart å sette fingeren på hvem som sendte meg min gave, har heller ikek hørt noe fra den jeg sendte til…

Hintet til gaven jeg sendte ut var: Med min pakke kan man dele, men viktigst er at man kan skåle med glede :)

Hvem er min nisse?? Klarer ikke å finne det ut selv :((

Beklager, har ikkje hatt tid til å vere aktiv her inne – men er ganske overvelda over å ha fått 2 – TO pakkar frå Origonissen!! Er neimmen ikkje sikker på om det var same avsendaren heller, men i allefall har du/dokke treft blink :) spesielt pelspleddet vart teke i bruk same kvelden eg fekk det, og blir brukt kvar einaste dag! kjempegave! Sfinks – nei, pyramidekonfektane ligg på bordet og fristar men eg unner meg berre ein og an i særskilte høve :)
Det var utrulig kjekt å få denne gava rundt nyttår, virkelig ei kos overrasking! Anar ikkje kven nissen /nissane mine er, men ver fornøgde i allefall… før jul fekk eg altså ei gavebok med gode ord og eit hjerte og so noke med ELVIS -det var kanskje eit hint, men eg har ikkje ork til å blade igjennom alt i denne tråden!! Det var i allefall heilt flott! (kan det vere Susanne S?? …. ) Håpar nissane mine også er fornøgde og har fått noke dei blei glade for! Godt Nytt År til alle!

Har du OGSÅ fått to gåver. Det er mykje som tyder på menneskeleg svikt her, altså meg som har svikta her. No er det to stk som har fått to gåver, og minst ein som ikkje har fått. Nei og nei, så trist. Eg veit ikkje korleis eg skal få retta dette opp. Nokon som har idé?

Har eit forslag :) Send meg namn og adressa til den eine som ikkje har fått, og dei skal få ei påskegåve av OrigoHaren! Den som ventar på noko godt… Eg har jo fått to gåver så eg kan “gi det videre” i god tradisjon. Ja eg sender ikkje nett det eg har sendt sjølv då, skal no finne på noke :)

Jeg spekulerer veldig og fremdeles i hvem min nisse er! Fine moleskine-boka som jeg fikk. Har sett at den jeg var nisse for har fått gaven, men ikke om hun har åpnet og brukt den. Spent.

Har du hinta om at du er giver, Bodil?

Ikke i denne tråden. GrrAaarg. Noen har vel spist opp hjernen min …!!

Annonse

Nye bilder