Den lille sutretråden

Her kan du skrive om alt som har gått på tværke i Operasjon Julegave. Den kjipe gåva, at du ikkje fekk gåve, at du fekk gåve for seint, at du fekk to, og ingen skryt for noko som helst. For at operasjon julegave skal bli bedre, så treng vi tilbakemeldingar og at folk er nøgde med opplegget, så sei i fra om organisering og opplegg – eg skal stå i mot kritikken og takle det.

Vist 355 ganger. Følges av 14 personer.

Kommentarer

Jeg er misfornøyd med posten, de holdt på å ødelegge jula. Takk for at naboen orka å gå over med gaven som havnet der

puh! Så godt det berre var posten som holdt på å øydelegge jula. Sjølv så brukte eg posten.no til å sende julekort i år. Styla fem ulike julekort, men sanneleg tok posten og sendte samme tekst til alle. Noko som blei veldig pinlig til slutt. Godt det ordna seg, Nina!

jeg er også misfornøyd med Posten :( Gaven jeg først skulle sende videre, kom i går – og jeg savner både origigaven min og flere julekort. Men postmannen heier jeg på! og nissen strever sikkert bare litt overGrefsen kollen ett sted

Posten sitter fast på Sinsen. Han klarer ikke å komme seg nord for Sinsen krysset

annulrerer klagen!!! nå kom gubben inn med pakke her, ja! Den hadde vært på tur ti Oslo 0597, istedet for 0590. dette blir soennende!!!!

Eg måtte visst flytta frå Kr.sand, og feira jul i Bg. i staden. Når eg i tillegg er alkoholfri, var det litt nedtur å få eit ordrenummer og adressa til eit vinmonopol i Kr.sand per SMS
Eg var kanskje sutrete no, men det var lov med litt surmuling her?
Har sendt eksen for å både henta og evt. drikka opp gåva for meg :-/

Ja, her er det lov til å sutre. Og det var trist det vart slik for deg denne gang.

Har også fått klage frå nokon som har fått gåve frå nokon som ikkje er med på Origo eingang – og tydeligvis ikkje opptatt av kva som er bra gåve. Det er kritikk Operasjon Julegåve må ta til seg til neste år. Bra poeng.

Jeg har ikke annet enn å sutre over enn været… – og siden dette ikke er rette sonen for det,
så da skal jeg slutte av med en eneste gang;))

@Håkon: Det var noen som hadde et lignende problem i fjor, og varene lot seg bytte i alkoholfrie varianter. Men man må jo fortsatt finne noe man liker i polets sortiment – og helst være i samme by som nevnte pol :-)

Jeg vil ikke sutre, for Operasjon julegave er bare genialt. Det eneste jeg kanskje kan tillate meg til å sutre over, er at jeg i år rotet bort all tid til å være kreativ. Utover det gjør jeg meg to tanker:
1) Ikke alle er like aktive og selvutleverende på nett, men det kunne kanskje vært en klar oppfordring (i verste fall krav, men synes det er brutalt) med åpen origoprofil i hvert fall i tiden gavejakten pågår, slik at man kan finne ut noe om personen.
2) Dette er nærmere sutring: Det er kjipt når så mange ikke er aktiv i det hele tatt, og forteller noe som helst om hva de har fått. Jeg kunne tenke meg å bli avslørt en gang i blant. Nå er det jo sendt ut en oppfordring om å dele historier da, så stort mer kan vel ikke gjøres. :-)

Det eneste eg har å klage på er at man ikkje vet noe om den man skal sende gaven til. Alder
burde man iallefall ha visst da, ellers e jo dette helt toppers :-)
Men det e utrolig vanskelig å sende gaver når man ikkje vet alder, særlig om man skal sende
parfyme,dusjsepe,snop, og annet forskjellig. Det hadde også vært fint om man visste om de var allergisk eller ikkje :-)

Hadde vel egentlig tenkt til å droppe sutringen men siden det blir oppfordret til å sutre så kan jeg komme med lit konstruktiv sutring:
Jeg fikk ingen gave selv, men jeg har ikke særlig med grunn til å klage. Gaven jeg sendte fra meg ble kjøpt og sendt rett etter at jeg var ferdig med en eksamen, på vei til lesesalen for å lese på neste. Gaven jeg sendte hadde egentlig et morsomt poeng, men det vil trolig mottakeren aldri forstå, for jeg rakk ikke å skrive på hva som var tanken bak, jeg kan jammen ikke huske på om jeg fikk pakket den inn heller.

Så: Hva kan bli bedre? Et lite ønske fra min side til neste års operasjon: Jeg synes det hadde vært deilig å få litt lenger tid mellom dagen vi fikk vår mottaker og dagen den skulle sendes.

Når alt kommer til alt er jeg likevel fornøyd med operasjon julegave: Gikk gjennom lista med hva andre fikk og synes den gaven Espen S fikk var så fantastisk flott at jeg allerede har bestilt et skrape-kart i julegave til meg selv!

Vi sees neste år! :)

Ble litt skuffet da jeg ikke fikk noen gave på julaften..men håper at den jeg sendte til ble glad for sin:-)

Jeg må sutre litt over meg selv. Klarte nemlig å skrive feil postnummer på adressen min og regner med det er derfor jeg ikke har fått noen gave… Utrolig talentløst av meg, skylder på at jeg nettopp har flyttet. Om gavegiver skulle se dette og har fått pakken i retur og kanskje har lyst til å sende den likevel, ja da er mitt postnummer 0682 (ikke 0286). Hilsen talentløs

Hei Sesilie.
Det er jeg som er din nisse.
Pakken din ble sendt som brev og derfor fins det ingen kollinr og jeg har ikke skrevet avsender på brevpakken. Det skulle jo mottageren klure ut…..
Du kan ta kontakt med Posten i Oslo og de kan sikkert finne brevpakken.
Uansett, jeg fikser en ny pakke pronto :-)

Jeg tror jeg trenger hele din adresse, har nok ikke spart den :-)

Jeg har ikke hørt et ‘PIP’ i fra , eller om min mottaker… – - Skal jeg ta kontakt med vedkommende å sjekke om hun har fått pakken? – eller ….?
jeg synes det er litt rart da, for jeg sendte noe annet samtidig, og DET er komt frem der det skulle…

Sesilie og Ellen: har dere sjekket her?
http://www.posten.no/kundeservice/postens-julegaveservice

Tusen takk for tipset!
Dessverre var ikke Sesilies gave med i listen som jeg kunne se.
Man kan kanskje maile dem og etterlyse gaven?
Jeg skal sjekke.
….Du verden hvor mange gaver som savner mottager……

Snille Ellen Marie. Har sendt deg en privat melding. Og selvsagt hadde du ikke avsenderadresse på. Teit av meg, da hadde det jo ikke vært hemmelig:) Merkelig at posten ikke omadresserer når det bare er postnummeret som er galt og ikke avsender egentlig… Det skal jo ikke være noe problem å finne ut av.

Annonse

Nye bilder