Den store hintetråden 2012

Lag gjerne eigne innlegg, det er superbra, men dersom du berre vil dele eitt par hint, så kan du bli med i denne samtalen.

Vist 657 ganger. Følges av 23 personer.

Kommentarer

Eg kan jo begynne! Eg har i år fått ein fyr eg gleder meg til sende gåve til. Trur det skal bli relativt lett å google fram noko bra, og gi eit lite hint om kven eg er på julafta. Ser liksom for meg at han og dei rundt skal le litt ekstra ;)

Jeg har fått tildelt ei som virker utrolig kreativ og full av initiativ! Ble en ganske nerdete, men forhåpentligvis morsom, gave :D

Jeg har fått en dame jeg tror jeg kjenner fra før…- men jeg tror hun vil få seg en god latter når hun pakker opp

Heisann, nå er julegaven klar til å postes:-) Der hadde jeg haugevis av muligheter når det gjaldt valg av gave, for det var en allsidig dame, eget firma og tre små barn:-)) Håper ikke jeg røpte for mye nå:-) Selv har jeg aldeles glemt å hinte om at jeg ønsker meg HVIT SYTRÅD til jul, så mye som jeg syr, hehe…For ikke å snakke om lavendelsåpe:-)) Fortsatt god aventstid!

Skulle stått “advent” over, d forsvant… Tastaturets skyld, som vanlig! Nå tilbake til symaskinen og patchwork

Er klar for shopping! Endelig bestemt meg for gave og må innrømme jeg smiler når jeg tenker på gaven i bruk! :-D
Oppfatter min herremann som sporty så jeg regner med gaven i alle fall vil testes- så krysser jeg fingrene for at han står over knall og fall uten større skader.. ;) skulle gjerne stått og sett på, men deltatt? Njeei..- bare KANSKJESMIL! (Mulig det blir 2 gaver, da blir i tilfelle nr 2 noe “mer ufarlig”.. ;)

No skal pakken sendast i morgon og eg begynner å lure på om eg har gått i det sjefsnissane her kallar ei klassisk nissefelle: sende avgarde noko eg absolutt ville likt å få sjøl. I tillegg ville eg sende med litt juleknask for det er no alltid kjekt å få, men det blei faktisk den aller største utfordringa…..

Jeg håper gaven min når frem i tide! Tok en råsjans og sendte direkte fra en netthandel (og ga noen kroner ekstra for at de skulle pakke inn).

jeg hr fått min..
Men smarte meg, jeg har reist bort, glemt å poste pakken… – den finner nok frem på egenhånd…;))
.- med litt hjelp av postens ansatte da…..

Jøss. De er veldig kryptiske her…. At pakken skal finne fram på eigenhand sjølv om den er glømt heime? Og a det er vanskeleg å få til juleknask? Åh! Eg gler meg. Så kjekt de deler hint!!

Oioi, jeg har bare den beste stalkinga! Har funnet damen på twitter, pinterest og rundt om. Har selvfølgelig ikke sjekket på LinkedIn, for da kan hun jo se at jeg stalker. Men det beste tipset var at jeg kjenner noen som hun kjenner. Og da kom verdens beste informasjon fram! Hun er tydeligvis fan av en svensk grand Prix-artist! Men merkelig nok er det utrolig klønete å finne noe bra gave om/av/med denne damen. Så da trur jeg at jeg må finne noe annet. Og posten sin frist er jo ute, men jeg har en annen metode. Hmmm.

Eit lite hint frå meg: Min hemmeleg venn er ingen eg kjenner frå før, men etter litt enkel googling har eg funne ut at ho jobbar med noko som er relatert til noko av det eg jobbar med ;-)

Min venn er kunstnerisk, kreativ og flink med hendene – garantert.

(Er sjelden på Origo og nesten ikke vært der siden i fjor, så først nå fant jeg Hintetrådsiden som måtte merkes for å følges, gitt:) Forrige hint svever under Operasjon Julegave, tror jeg, Ja ja, nå er jeg like spent som i fjor og innpå her flere ganger om dagen. Og på selve julaften i fjor fulgte alle spent med på historien om hva en Origo-nisse er, før jeg endelig kunne åpne.Stor takk til innsatsen dere legger ned som til de grader også bringer barnet frem i meg igjen;)))

Der kom det ein vanleg konvolutt med Posten Norge- stempel med ein liten rød pakke fra origo-nissen. Små pakkar er jo veldig spennande….Er det noen som har hinta om ein pitteliten pakke?

Er pakken til deg, Sigrun? Eller til dei andre som har adressa si hos deg? Ein pitteliten rød pakke er jo veldig spennande. Ein ring?

Det stod berre mitt navn på konvolutten, og berre frå origonissen på lappen. Eg reknar då med at den er til meg, inntil vidare iallefall. Men nissen har skjult seg godt. Kjennes ikkje ut som ein ring når eg klemmer forsiktig…….

Spennende! Jeg venter i spenning på å se om min lille gave ankommer noen (er nok ikke din nisse, Sigrun), og om det snart kommer noe til meg.

Ingen som har lusket blant postkassene på Grefsen i kveld her? Skulle bare sjekke for en venn … (Kremt)

Å dra meg baklengs inn i fuglekassa…- posten er dyr!! Skjønner nå jeg er veldig heldig som har mine kjære nære når porto er like dyr som pakken.. :-o
Den er litt stor, det gjorde nok utslaget- så plutselig et sted at pris skulle være ca 200,- +/- porto, så jeg har bomma litt der.. Jaja, lærer til neste gang, håper den faller i smak :-)
Irriterer meg litt at jeg ikke finner navnet til mottaker NOE STED her inne…- er så morsomt å lese innleggene!
Venter selv i spenning på pakken min! :-)
Hvor mange deltakere er det totalt mon tro?

Kva meiner du, Wenche? Er ikkje gåvemottakaraen nokon stad her inne…. Men du fann ut kven det var ved å google navnet du fekk, eller? Er det ein av dei som kanskje bruker nick?

Beklager- Fant ham!! – jeg surrer litt med å finne frem her inne.. -fant nå listen over alle nesten 160 medlemmene ;)

Det kan det jo vere. Eg veit om ein fyr som har prøvd å mld seg på arrangementet med twitterprofilen sin, som har feila (og som eg har skrive feilrapport om uten at det har lukkast origo å fikse problemet)… og så veit eg om ein person til som virker som om opererer med nick… Men håper folk sjekker bloggen etc. For å ikkje gå glipp av noko spenning :)

Det er så morsomt og spennende :-) Stor takk til dere som står bak, GENIALT! :-)

Begynner å bli bekymra! Håper gaven har klart å krysse landegrensen i tide!

Landegrensen! Så avansert, Bodil! Min skulle ikke engang krysse bygrensa, men jeg er neimen ikke sikker på om den heller har kommet seg fram ennå …

Gaven fra origonissen er ankommet, og jeg ser straks at den er i samme sjanger som gaven jeg gav. (Det må være lov å klemme bittelitt..) Siden jeg som regel velger å gi bort gaver som jeg hadde likt å få selv er jo dette veldig lovende!
Nå venter jeg bare på et pip fra han som får gave av meg. Håper han blir fornøyd til tross for at det ikke ble vaskebrett og tresleiv (som jeg er sikker på er det han ønsker seg aller aller mest). Og om ikke innholdet faller 100% i smak håper jeg innpakkingen gjør det, selv om jeg sikkert ikke er så original som jeg tror.

Notert meg at mottaker har fått pakka mi, og det er topp:) Et hint til, (gitt andre tidligere), er vel at den kjøler henne neppe ned, men er noe hun er interessert i. (Noe jeg ikke er interessert i, men det hjelper jo ikke som hint, for hun kjenner meg ikke, he he.)

Jeg blir litt nervøs av at den jeg er nisse for ikke later til å være aktiv her inne. Så jeg vet ikke om jeg får beskjed om pakken kommer frem! Avsender-stedet har nemlig ikke noe sporing på pakken. Iiik!

Jorunn: fikk mer for penga, og anonym innpakning iallefall ;)

Jeg har fått min julegave! Ut fra håndskrifta tipper jeg den er fra en mannsperson. Nå krysser jeg fingrene for at den jeg sendte kom fram i dag, som de andre tingene jeg sendte har gjort. Og at hun som får den ikke syns det er det teiteste hun har fått noen gang.

Min mottakar har i alle fall fått gåva si. Det er stas. Håper den innfrir forventningane!

Jippi! Har motteke pakka! Lett kniping og observasjon får meg til å tru at det er ei bok, og då er det ganske så mykje spennande det kan vere! Eg er registrert på bokelskere.no, og i fjor fekk eg ei bok som eg hadde på ynskjelista mi der… hmm… :-) Kanskje min origonisse i år også har funne den laaaange lista mi på bokelskere? Uansett, eg gler meg maks til å opne pakka! Har mistanke om at nissen er ein mann i dette tilfellet, litt med tanke på skrift/innpakking. Men slikt kan ein aldri vere sikker på… Koseleg pakke er det i allefall! Eg skal legge ut bilete seinare ein gong.

Elles så har eg ikkje funne noko her frå min mottakar, skal tru om vedkomande har motteke gåva si?
Nytt hint: sendt som brev, ikkje pakke :-)

Hmmm, enda ikke et ord om at min pakke er kommet frem… – får ikke håpe den har tatt seg en tur på egen hånd :(

Kom hjem til Ålesund i går og der var det en pakke til meg! :)
Det står en avsender på pakken, men første søk med mobilen gir meg ikke treff her inne, men mange treff på google..
Gleeeder meg til julaften! :)

Jeg har vært på Posten og hentet min julegave. Den holdt seg så vidt inne i en revnet postkonvolutt. To pakker og et kort, kunne vel ikke vært mer vel?? Jeg er så spent, den ene pakken trooor jeg jeg vet hva er!

Juhuuu! Har fått gave fra Origonissen i posten. Skjønte ganske raskt hvilken sjanger den var i – også står det utenpå pakken at avsenderen (en herre?) håper den får meg til å le. Så nå gledr jeg meg til late romjulsdager på sofaen:-) Tusen takk, Origonissen!

Hm… ingen som hintar her om at dei elskar nynorsk… *leitar desperat etter gåveavsendar*

Eg elskar nynorsk, men gåva du fekk var nok ikkje frå meg. Eg er vel meir av typen som hadde rømt frå min eigen gebursdag.

…er det eit hint til gavemottakaren din, Håkon?

Hint om gaven jeg ga:
Curse! Raaaaaiiiiiins!
Curse! Spraaiiiiiiiins!
Curse! Traaiiiiiiiinns!
Curse! Draaaaaiiiiiins!
Curse! Maaiiiiinnnnns!

Jeg har helt glemt å hinte, men ser at mottaker har fått gaven, og virker fornøyd! Min mottaker var ganske enkel å “stalke”, da hun er meget aktiv på nett. Det liker jeg! pluss hun er litt sånn som meg selv ;-)

Min mottaker var også ganske enkel å stalke! Aktiv på nett, og gaven er inspirert av noe jeg fant på youtube. GrrAaargHjernesmakergodtfordeLevendeDøde-gave.

Bodil, du er så flink til å hinte!!

250 sider spekket med fristende herligheter! Tusen takk til min ukjente giver! Denne boka vil jeg anbefale, mange gode oppskrifter for en hver smak, og både små og store retter :) Mmmm- vann i munnen! Artig å se at giver har funnet meg på nettet også ;-)
Får ikke lagt ved bilde fra IPhone – men det kommer!
(Ligger for øyeblikket nedsunket i det våte element- O herlige juleferie med hjemmespa og “helt alene hjemme-tid”!) ;-)

Takk, Herdis! Har hintet ganske mye nå føler jeg ;)
Er det noen har tanker om hvem som kan være nissen min? Den ene jeg trodde det kanskje kunne være var det ikke, og da står man på bar bakke igjen

Oh, gøy å lese hintene her nå! Jeg tror jammen jeg har funnet min nisse – Eva Lis , er s
det deg? I så fall; TUSEN TAKK – jeg gleder meg til å ta det i bruk! Og, jeg har jammen sett her nå at min gave har kommet frem – men er spent på om hun likte det! :)

Jeg sitter nå fortsatt her som et spørsmålstegn og klør meg i hodet. Hvem er nissen min?
(Og kombinert med at jeg er en utrent origobruker og først fant hintetråden i dag, så har muligens flere hint gått meg hus forbi …)

Jeg ble med i origo først i november/desember i år, jeg. Lurer veldig om noen hint har gått meg hus forbi, også. Er vi flere som klør oss i hodet, tro?

Jeg har lett høyt og lavt etter min Origonisse og tror omsider at jeg har funnet henne…hvis det ER deg da Heidi Elisabeth?

Lurer på om det er deg, Janne Margrethe Grytten Skarstein, som jeg skal takke for den blomstrete løperen og hjerte-pute-pynten jeg fikk i år? Sitatet på pynten falt i smak!

Eg sjekka nettopp kven som er nissen din, Bodil. Og ho er aktiv her… og har gått aktivt til verks… finst det ingen hint i gåva?

Hm. Her som i denne tråden? Eneste hintet jeg finner i gaven er på kortet, der det står “Hilsen ei anna jente som digger biblioteket”. Gaven var forøvrig veldig rød. Rød innpakning, rød moleskine, rød konvolutt på kortet (som var av nydelig sau med nydelig lam). Den kom forøvrig som brev (trooor jeg), men damen skriver på bokmål og hu jeg har størst mistanke til nå skriver jo på nynorsk her inne.

Hei… jeg er ikke aktiv her lengre…
Men jeg vi gjerne takke for den gaven jeg fikk.. :
en malepalett, med grønn maling og pensel og lerret til å fortsette på…
Hvordan kunne denne damen vite at jeg elsker grønt ?
og noen eksempelbilder til drømme seg bort i.. ;)
også fulgte det med et brev om påstander, som nesten kunne se ut for at avsender
kjenner meg fra tidligere tider… – sånn ca 25 år tilbake…

Damen underskrev med navn, og emailadresse… – så jeg tror virkelig at dette er noen
som vil ha kontakt fra tidligere år i Oslo…. – Damen har fått mail av meg.
Men jeg kan ikke huske , eller kjenne igjen navnet hennes… – og jeg har ikke fått svar…
-—-

Den damen jeg sendte til… har jeg ikke fått med meg at hun har vært her, eller mottatt noe…

Dette er tråden eg sjølvsagt burde sett mykje tidlegare… Sånn går det når ein reiser vekk på lang juleferie og melder seg av nett veker i strekk. Ser at gåva har kome fram, og mottakar synast å vere godt nøgd. Veldig kjekt å sjå!

For min eigen del har eg framleis ikkje mottatt nokon pakke. Kanskje min nisse er eit av dei forelska mannfolka Herdis sendte ei melding om ;)

Har sendt fyren spørsmål, Anja, og håper han svarer :)

Noen som vi stå fram som stilton & Portvin-nissen min?

Hei Morten!
Hyggelig at du likte gaven min

Om ikke nissen min vil stå frem så tror jeg ikke at jeg finner ut hvem jeg skal takke. Så takk! Den røde moleskine brukes flittig!

Annonse

Nye bilder