Det er lidt flippet...

Så gøy! Jeg som ikke hadde tenkt så langt som egen adresse til julaften da jeg heiv meg på Operasjon Julegave, fikk en overraskelse i posten da jeg kom hjem fra Vestlandet! Jippi!

Jeg har jo vært nube nok selv til å skrive hvem jeg var på til og fra lappen til han jeg var Origo-nissen til, men hun (tror det er en jente pga den pene håndskriften på konvolutten) som har sendt meg denne morsomme og ninanordske gaven er en hemmelig nisse. enn så lenge, jeg håper jeg finner henne!

Se den fine gaven jeg har fått!

Så hvem er avsenderen? Jeg har sett noe som ligner det løgnas bildet med de fuglene for ikke så lenge siden, på Instagram? Og den som har gitt meg dette morsomme, hun vet at jeg digger jobben min, at jeg er en girl geek – og muligens var hun/han på kart-treffet jeg rigga på Geodata? Siden jeg har fått Geomag jeg kan bygge snurrebass av? Hm, jeg må pønske litt, om det ligger noen spor her til meg…

Vist 137 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Hm, jeg har studert håndskriften og er ikke så sikker på at det er en jente likevel. Kan det være noen som har noe med Danmark å gjøre? Morten Ingeman som har tegnet bor der jeg bodde i København for noen år siden…

Men kva er det du har fått? Ein teikning, ein geo-snurrebass og ein I hjerte jobben-pin? Er det nokon som har hinta om det tro?

Geosnurrebass tyder jo på at det kan være en gutt da ;)

Jeg tror jeg kanskje ser hvem nissen din kan være, Nina! Noen ga nettopp et hint som fikk meg til å tenke på deg.

Eg og såg det hintet her på bloggen. Eg tenkte det samme som Bodil!!

Ja, jeg fant henne! Hadde ikke sett den store hinteråden før nå nylig og da gikk jeg supernøye gjennom den! Gjettet feil fem ganger før jeg fant henne =)

Men han jeg sendt løgnasgave til, han har jeg ikke hørt noe fra. Kanskje det ble for smalt å sende en gave basert på én, kanskje tilfeldig, tweet? Selv om det lå en slags gjettelek innbakt i akkurat det gavekonseptet da. Jaja. Kan ikke smelle til hver gang!

Jeg har ikke hørt noe fra min nisse siden pakken ankom. Kanskje det ikke ble helt fulltreffer her heller. Maybe next time!

Annonse

Nye bilder