For en fantastisk gave!

Beklager sent innlegg og bilde, men her har det vært en deilig kombo av hektisk hurramegrundt og komplett avkobling, så det har blitt lite databruk i romjulen. Men, gaven er pakket opp og det er tid for å vise takknemlighet.

For en fantastisk gave! Jeg veksler med å få tårer i øynene over å se all innsatsen som er lagt ned i denne pakken, og det å få dårlig samvittighet for at jeg ikke klarte tenke så langt ovenfor min gavemottaker (som jeg ikke vet om har fått pakken eller noe, har ikke sett snurten av henne her i kommentarfeltet heller).

Gaven min tok utgangspunkt i hva vedkommede hadde lest om meg på nett (og det er jo endel, ettersom jeg er en særs lite hemmelig person). Hun mente da hun kunne spore et kreativt gen hos meg, og det som er vittig er at jeg inntil veldig nylig (bare noen år siden), anså meg selv like kreativ som en gråstein. Men, i det siste har jeg erkjent at man både være kreativ og like kreative syssler, i tillegg til at man liker excelark og strutur, ordning och reda. Yeay!

Jeg fikk en gave som inneholdt flere canvas å male på, pensler, akrylmaling, to dikt (!!!) og et egetprodusert maleri med nydelige ord som et vakkert julebrev. Jeg er fullstendig satt ut! Takk kjære Origo-nisse.

Jeg trodde lenge dette var fra en jeg kjenner, selveste Merete Sæther, ettersom hun nettopp har tatt opp igjen malekunsten og begynt på kunststudier. Men det stemmer ikke med teksten på brevet. Så nå er jeg fullstendig clueles… Hint, anyone? Vil jo gjerne takke personen skikkelig :)

Vist 95 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Eg er så glad at du vart med i Operasjon Julegave, og at du fekk så flott gåve! Har du kikka litt på hintetråden og sett etter nokon som kan ha avslørt noko der?

Annonse

Nye bilder