Lill FTW!

I dag kom gaven fra Origonissen på døren der jeg bor. Den inneholdt to LP-plater med Lill Lindfors. Hehe. Tipper det er teksten om Lill Lindfors og det sensuelle som har satt nissen på sporet? Grunnet forsinkelsen vet jeg jo nå hvem den hemmelige nissen er, så Helge A, tusen takk! Jeg har faktisk ingen av platene fra før, kun Du är den ende, resten har jeg bare på CD, så det var moro. Og takk for fint brev! Morsomt at du har vært innom Tronsmo og forhørt deg om både Brainard og Cartarescu, -som forøvrig er rumensk og mann ;) (Men hvem er vår felles bekjente som har overrakt gaven, kan det røpes??)

Da ble det jul i stua her også. En jul uten Operasjon Julegave er ingen ordentlig jul, sier jeg bare :) Nisseklem til alle nissene!

Vist 156 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Så fint det ordna seg til slutt. Har kikka på det bildet av Lill Babs. Utruleg flott ho var da ho var ung da! Og så fin ein genser! Eg pleier som regel å sette på Lill Babs, dersom eg flytter om sommaren. “Han går som ein karl” er ein favoritt. Har du fått ei ny favorittlåt, Renate?!

Min favoritt er nok “Låt mej va’- de e´bra” (egentlig en Bob Dylan-covring), foruten “En sån karl” og “Flickan i Havanna”, og festklassikeren “Musik ska byggjas ut av glädje”. Disse står seg. Og “Jag vill nå dig”, for der sparer hun ikke på noe når det kommer til passion, samba og sentimentalitet. Lill Lindfors er nok ikke den musikken som står mitt hjerte aller nærmest, men det er morsomt og det funker bra på fest. Du får bli med på fest en gang, Herdis!

Eg er med! :)

Oi, der så jeg innlegget ja:) Jeg ville bare påpeke at den Lill-LP’en som er litt stygg og med noe rabbel på faktisk er en signert Lill Lindfors LP. Så det:)

Vi har en felles venninne: Marte. Eller to, nå er jo Helene der også! De to skulle levere gaven før jul, men trur det blei litt for mye stress for de. Hyggelig av meg å tvinge alenemødre med nyfødte barn til å levere gaver pga online-nerding.

Bra det ordna seg til slutt!

Den er signert! Jøjemeg, det la jeg ikke merke til, men det legger jeg jo merke til nå. Det var ekstra stas!

Og Marte er vår felles venn, haha, må si hun har vært flink til å holde tett om det altså! :)

Annonse

Nye bilder