Interesse for operasjon julegave i år?

Eg har fått det for meg at operasjon julegave kanskje har spelt si rolle. Har den det? Er det slik at vi heller vil konsentrere oss om familien og gløyme å sende pakke til nokon vi ikkje nødvendigvis har møtt ansikt til ansikt? Vi har jo tross alt fått ny regjering som peikar i denne retninga.

Derfor har hverken eg eller Fredrik tenkt på Operasjon Julegåve i år.

Men det kan jo hende det finst gode folk der ute, som synes dette er så fint og flott at dei ikkje kan tenke seg ei jul 2013 utan å sende ei omtenksam gåve til nokon dei ikkje kjenner. Og om det er slik at det framleis finst slike mennesker der ute, så skal eg heller kaste meg rundt, spørre Fredrik fint, om ikkje vi får det til…

Alt eg ber om er likes, tomlar eller kommentarar i dette innlegget – eller flotte tweets på twitter, blogginnlegg på verdsveven, underskriftskampanje, bildeinnsamling på instagram under #operasjonjulegåve. Og, ikkje minst nok folk som melder seg på Operasjon julegave.

Med andre ord, eg kan klare å ombestemme meg… om de verkeleg insisterer. Det er jo trist å gi seg etter 5 år.

HER MELDER DU DEGOPERASJON JULEGAVE.

Og om du ikkje veit kva vi snakkar om, om du ikkje skjønner konseptet Operasjon Julegave, så er det kort fortalt Secret Santa på norsk, eit slags kjedebrev, berre at det er ein pakke, som du opnar opp på julafta. Du anar ikkje frå kven. Men du har gjort alt du kan for å finne ei god gåve til den personen du har fått utdelt. Langt fortalt blir noko slikt:

ps. eg har ny stilling no. Eg jobbar i Herdis Moldøen Råd og vink.

Vist 503 ganger. Følges av 9 personer.

Kommentarer

ps. anonyme bra teller jo ikkje. Det er kan jo berre vere meg som loggar meg av og trykkar kontinuerleg på refresh!

Jeg var med i fjor, og det var gøy. Samtidig tok det såpass mye tid/fokus at jeg ikke hadde blitt med i år. Men som sagt; det var gøy!

Det var jaggumeg morro i fjor! Og jeg håper virkelig at det blir noe i år:)

Jeg digger Operasjon Julegave! Håper det blir i år og! :D

Vært kjempespent 2 julaftener på gaven, både jeg og min familie på mine vegne:)

Eg tenker vi må vere minst 50 som verkeleg har lyst, får vi det til? Bør vi eventuelt flytte kommunikasjonen til fb eller andre kanaler?

Kanskje det er lurt å prøve andre kanaler ja? Vet ikke om det er for høy terskel å joine Origo? De to årene jeg har vært med har begge mine gavemottakere forsvunnet fra Origo (eller aldri vært aktiv her?) uten å gi en lyd fra seg.. Kanskje det er lettere i en fb-gruppe? På den andre siden, folk som klarer å komme seg inn på Origo er ofte folk som har lagt igjen spor ellers på nettet – og er da litt lettere å stalke ;)

Siden eg ble skikkelig skuffet forrige år og fordi man ikkje får noen kompensasjon.
Eller unnskyldning for at de man skal dele med ikke sender gaven blir eg ikke med dette året!
På tide å ta fatt i dem som ikke sender det de skal, synes eg da!

Jooo, jeg har vært med i to år og det er kjempe kjekt :-)

Jeg har både blitt superhappy og ganske skuffet, jeg har vært litt detektiv og jeg har vært litt likegyldig og ikke minst har jeg hatt kronisk dårlig samvittighet over å ikke være überkreativ og funnet på spektakulære gaver til mine gavemottakere. Likevel: Det blir jo ikke ordentlig jul uten Operasjon julegave. Pliiiiis Herdis, plis, plis, plis, pliiiiisss!

må ha dette året også!

Annonse

Nye bilder