Bidraget er publisert med ropert og har blitt hentet fram på Oslo og Jul på Origo (søndag 30. desember 2012). Les mer om roperten…

Bli med i Operasjon Julegave 2013

Torsdag 5. desember 2013 kl. 23.59, Overalt

Bli med på Operasjon Julegave! Garantert den mest spennande gåva du får under juletreet. Konseptet er enkelt: Du gir julegåve til framand person – og får julegåve frå anna framand person.

  1. Meld di interesse på arrangementet Operasjon Julegave 2013-(Si ifra med profilbildet ditt om du skal delta i høgremargen)
  2. Fyll ut skjemaet under før 5. desember
  3. Få utdelt ein Origoboer 7.desember .
  4. Snok og stalk din utkåra
  5. Send din pakke innan postens sendefrist 16. desember 2013
  6. Vent i spenning på en gave fra en av de andre deltagerne.
  7. Finn ut kven som har gitt deg julegåve ved å følge bloggen – og ved å delta i samtalar. Ikkje gløym å takke for gåva – gjerne med eit bilde og/eller eit innlegg.

Og gjør det spennande, kjekt, interessant og ikkje minst gledeleg for alle oss ved å skrive litt om prosessen undervegs :)

Mest optimalt er personen Origomedlem – og vi kan både digitalt snoke på den har fått utdelt og litt i kven vi trur får gåve frå. Kor moro dette blir er opp til oss sjølve i Operasjon Julegåve. Dess fleire som pratar om gåvene, dess kjekkare er det, dess meir spennande blir det. Så bli med i den flotte Origotradisjonen som starta jula 2008.

Vist 912 ganger. Følges av 22 personer.

Kommentarer

Om det er slik at vi vil ha Operasjon Julegave i år også, er det på tide å melde seg på, få med deg venner og spre bodskapen.

Fredrik har sagt han er med, eg tenker vi må i alle fall ha 50 påmeldte. Kva tenker de?!

det står fyll ut skjema under… hvilket skjema??

Vi har ikkje klart skjemaet enda. Vi venter på at nok folk skal melde seg på. Eg har ei kjensle av at folk er metta.

jeg er med men hvor er skjemaet?
gleder meg!!!!!

Jeg er med ;)

jeg blir med!

Jeg er med :)

Jeg beklager å måtte meddele at jeg ikke blir med på dette i år. Både i fjor og i forfjor hadde jeg dårlig erfaring med dette, mens Secret Santa på Reddit har overrasket langt over forventingene flere år på rad. Og der er det nå over hundre tusen (!) påmeldte fra hele verden!

Ja, det er bare å melde seg på secret santa! Synes det er kjekt at det er så mange som vil vere med der. Også litt stas at Oisann har meldt seg inn, bare for å kommentere det til oss. Takker for tipset :)

Herdis : – Hvor mange er på påmeldt nå?

Du ser det til høgre. 20 stk.

Det er på tide å seie det høgt. I år blir det nok ingen operasjon julegåve. Eg synes vi skal vere stolte av at vi hadde Operasjon julegave så lenge som fem år. Og kven veit, kanskje vi kjem sterkare tilbake seinare!

Det var trist beskjed å få…. …. Men …

– Vi var vel rundt 20 stykker første året, så 30, 40. I fjor var det over 100 påmeldte, og det er folk i alle aldre med, fra rundt 20 til over 60 år. Det har slått an blant de voksne, sier Herdis.

Dette er et utdrag fra en av linkene om ‘’Origo-nissen’’ publisert 3. desember 2012

Derfor synes jeg det skulle gå sin gang med de 21 påmeldte…

Hva synes dere andre..?

Synd det ikke er stor nok interesse i år! Det har vært kjempegøy å være med de to årene jeg har vært med – kreds til Herdis og Fredrik som har organisert!

Kjempetrist at dette ikke blir noe av! Men jeg skal sørge i stillhet og sender i stedet en kjempeklem&takk til spesielt Herdis, men også til Fredrik, for jobben de har gjort! Vemodig applaus

blir det noe eller ? hvor melder man seg på??

Herdis; du burde stoppe tråden midlertidig…- til neste år..

Toja, nei, det ble for få med, så i år ble det dessverre ikke noe

Det var synd men da satser vi på at vi kommer sterkere tilbake neste. Takk til Herdis og Fredrik

Takk for flotte meldingar. Det hadde jo ikkje vore så kjekt utan dokke :)

Var du med?

Dette tidspunktet er stengt for nye påmeldinger. (Stengt mandag 9. desember 2013 kl 12av Herdis M..)

Hvor skjer det?