Viser arkivet for november, 2009

Verv dine venner - vinn magisk premie

Kjenner du noen som er i markedet for et litt ekstra bugnende juletre i år? Huk tak i dem og inviter dem til å søke medlemskap på Operasjon Julegave – så blir du selv med i trekningen av en litt ekstra spesiell julegave som deles ut av Origo sentralt. Verdi: uvurderlig.

For at en verving skal telle, må din venn nevne deg som som sin rekrutterer i sonesøknaden. Hver enkelt vervingstilfelle omsettes i ett lodd når vi skal trekke den mystiske superpremien.

Slik deltar du i Operasjon Julegave

Vår målsetting? At det ligger en litt ekstra spennende julegave under treet til så mange origoborgere som mulig. Vi håper at du kan hjelpe oss med å nå dette målet – ved å delta selv og ved å rekruttere inn venner som fortjener en ekstra oppmerksomhet denne julen.

Slik bidrar du til Operasjon Julegave?

1) Alle som ønsker å delta må søke om medlemsskap i denne sonen. Søknaden må inneholde din fulle postadresse. Det er skikkelig lite snedig å jukse på dette punktet, siden det vil medføre at din egen gave blir feilsendt.

PS: Dersom du har blitt rekruttert av noen, bør du også ta med dette i søknaden. Vi trekker vinneren av en supereksklusiv Origogave blant dem som rekrutterer inn andre folk.

2) Begynn å pønske ut eller snekre sammen en gave som du tror et annet Origomedlem vil bli glad for. Hvis du velger å kjøpe gaven i butikk, er det fint hvis den ikke koster mer enn 200 kroner. Det kan være smart å gå for noe smått og lett for dermed å skjære klar av de verste portofellne.

3) Siste frist for påmelding til Operasjon Julegave er 12. desember. Den 13. desember vil du motta navn og adresse til en tilfeldig utvalg Origoer som du sender din gave til før 16. desember (postens julepakkefrist). Dersom du sender som brev, går det sikkert fint å sende mandag 20. Det er opp til deg om du vil sende gaven anonymt eller legge ved en hilsen.

4) Vent i spenning på din origogave.

Lappen som skapte mye hodebry i fjor henger fortsatt på kjøleskapet. En hyggelig påminnelse om små gleder i hverdagen – hver dag. :o)

Operasjon Julegave 2009

Då har vi samla hodene sammen og vedtatt at det blir Operasjon Julegave i år også. Vi satsar på eit opplegg som blir (om mogleg) enda bedre enn i fjor, som inkluderer vervepremie og enda meir pønskinger på kven som gir kvarandre gåve.

Opplegget framover blir følgjande:

  • Vi sender gamle medlemmer ei melding om at dei må søke om nytt medlemsskap
  • Dersom du verver fem medlemmer til sona blir du med i trekninga av ein ekstra superduper julegåve
  • Du søker om medlemsskap i sona med postadresse og navn på person som har verva deg!

Bli verande i sona for meir info. Dette her kjem til å bli kjempemorro før-under-etter-julsaktivitet!!

Operasjon julegåve 2009?

Hei,
vert suksessen frå 2008 gjentatt i år eller er noko som var eit av høgdepunkta i jula i fjor ein saga blott?

Eg har i alle fall eit ønske om at det vert gjentatt i år òg, slik at det vert ein tradisjon.