Viser arkivet for januar, 2011

The Sound and the Fury

Godt nytt år! Jeg fikk boka The Sound and the Fury: 40 Years of Classic Rock Journalism av min hemmelige origonisse! Stor stas! Bra research! Det tyske innpakningsavispapiret er fremdeles et mysterium for meg, men jeg kommer nok til å forstå hva det henviser til en gang. Ingenting er tilfeldig, sant?

Flott opplevelse fra første balkong

Bildeserie med 3 bilder — bla ved å trykke på pilene

I går fikk jeg bruke julegaven min fra Operasjon Julegave: 2 billetter til nyttårskonserten på Operaen. Midt på første rad, midterste balkong – glimrende plasser! Vi fikk høre nydelig musikk fremført av noen av de aller beste Norge har å by på; Eli Kristin Hanssveen, Thor Inge Falch, Solveig Kringlebotn og cellist Ernst Simon Glaser. Etterpå feiret vi det nye året og fordøyet musikken med en deilig fransk perle på "Dr. Kneipps vinbar i Markveien:) ":http://www.markveien.no/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=64

Jeg speidet etter min hemmelige velgjører i salen, men klarte ikke finne noen “kjente” eller suspekte møtende blikk. Dermed er jeg fremdeles i villrede over hvem som har vært nissen min; jeg antar, på bakgrunn av håndskriften, at det er en dame. Videre antar jeg at denne damen befinner seg i Oslo og at hun enten jobber i en kulturredaksjon i en avis eller i selve operaen…

Uansett takker jeg for en flott opplevelse sammen med min kjære! Takk også til barnevakten som tok seg av ungene mens vi mesket oss med nyttårskultur.

Nyydelig sjokolade

Origo-nissen min hadde nok sjekket min profil – og oppdaget at jeg liker sjokolade. Fikk en nydelig sjokolade og kaffe. Sistnevnte har jeg ikke fått smakt på ennå, siden jeg allerede hadde kjøpt inn spesialkaffe til julen (og den var allerede åpnet). Så gjemmer den til en senere anledning.. Men synes nå ikke det gjør noe om origo-nissen skriver navnet sitt på pakkelappen da :-)
Så tusen takk for en smakfull gave!

Jeg har blogget om anonyme julegaver

Jeg har blogget om Operasjon Julegave og den belgiske varianten Gift a Stranger i Origo-bloggen. Kom gjerne med innspill på hva det er med Operasjon Julegave som fascinerer dere!

Kalenderen på veggen

Til Origo-nissen: tusen takk for den fine kalenderen og figuren jeg fikk.
Kalenderen er allerede på veggen, og det beste av alt, jeg har allerede begynt å plotte morsomme planer i den. Foreløpig har jeg ført opp turer til Ålesund, Volda, Berlin og Hemsedal. 2011 blir et bra år!

Jeg digger Operasjon Julegave! Takk for at du dro det i gang, Herdis!

Roman og partyfiksing

Ine T. Gransæter ga meg god bok og mingledingser til å sette på glass når en har fest. Stas!

TAKK! Dette var moro.